Stappen op Zaterdag

Wat past er nu beter bij een nieuw jaar en goede voornemens dan een nieuwe wekelijkse wandeling. Vanaf 4 februari 2023 starten we met Stappen op Zaterdag, een, gezellige, wekelijkse groepswandeling van ongeveer een uur. Speciaal voor mensen die te kampen hebben met overgewicht en/of diabetes type 2, maar vind je het fijn om een partner of vriend-in mee te nemen dan is die uiteraard ook van harte welkom.

Iedere maand starten we vanaf een andere locatie zodat je op den duur de verschillende wandelgebieden in en rond Almere leert kennen. De mogelijkheden van de groep bepalen het tempo en de afstand. En zien we iets interessants onderweg dan blijven we even staan voor een plaatje of een praatje.

Wil je graag eens mee of wil je op de hoogte worden gehouden vul dan onderstaand formulier in en we zetten je op de mailinglijst. Heb je al een keer meegewandeld dan ontvang je wekelijks de mail met informatie m.b.t. de wandeling.

Kosten: De kosten zijn € 4,00 per persoon per wandeling. Deelname is geheel vrijblijvend, je hoeft nergens lid van te zijn of te worden.

Voor wie: Mensen die te kampen hebben met overgewicht en/of diabetes type 2 en eventuele partners of vrienden m/v.

Wanneer: Elke zaterdagochtend. Als de wandelbegeleider verhinderd is of bij ziekte en vakantie vervallen de wandelingen of er wordt een alternatief gezocht. Sowieso houden we je via de mail op de hoogte.

Hoe laat: We verzamelen vanaf 9:30 en vertrekken om 10:00 uur.

Waar: Elke maand vertrekken we van een andere startlocatie. Schrijf je in en we houden je via de mail op de hoogte.

Toiletgelegenheid: Onderweg zijn er geen toiletgelegenheden.

Honden: Honden zijn op onze wandelingen niet toegestaan.