Maandagochtend Wandeling

Het beste middel om je weekend-stress te verdrijven is een ontspannende groepswandeling. Iedere maandagochtend vertrekken we om 9:30 uur vanaf wisselende startlocaties. Met een afstand van ongeveer 5 km en een wandeltempo van tussen de 4 en 5 km per uur zijn we een dik uur onderweg. Heerlijk uitgewaaid kun je er de rest van de week weer tegen.
Als je een keer wilt meewandelen of als je op de hoogte wilt worden gehouden, vul dan onderstaand formulier in en je wordt op de mailinglijst gezet. Heb je al een keer meegewandeld dan ontvang je de wekelijkse informatie m.b.t. de wandeling in je mail.

Kosten: De kosten zijn € 3,00 per persoon per wandeling of € 25,00 voor een 10 Stappenkaart.
Een 10 Stappenkaart is geldig voor 10 wandelingen en bruikbaar voor al onze door-de-weekse- groepswandelingen. De 10 Stappenkaart is na aankoop één jaar geldig en meerdere gezinsleden mogen gebruik maken van één kaart. Deelname is geheel vrijblijvend, je hoeft nergens lid van te zijn of te worden.

Voor wie: Iedereen is welkom. Maar als je een beginnend wandelaar bent is het wel verstandig om eerst zelfstandig te kijken of 5 km niet te ver en 5 km per uur niet te snel is voor je. Als dat het geval is kun je beter eerst wat wandelconditie opbouwen, want wij zien je na een eerste wandeling graag terug.

Wanneer: Elke maandagochtend. Met Pasen, Pinksteren en tussen Kerst en Oud & Nieuw wandelen we niet. Bij ziekte of vakantie van de begeleider vervallen de wandelingen ook of er wordt een alternatief gezocht.

Hoe laat: We verzamelen vanaf 9.00 en vertrekken om 9.30 uur.

Waar: Elke maandag vertrekken we van een andere startlocatie.

Toiletgelegenheid: Onderweg zijn er geen toiletgelegenheden.

Honden: Honden zijn op onze wandelingen niet toegestaan.