Weekend Wandeling

De eerste zondag van de maand is gereserveerd voor de Weekend Wandeling. Ergens in Flevoland of Midden Nederland maken we een wandeling van 18 kilometer en halverwege steken we ergens aan voor en bakje koffie.
Als je eens meewilt wandelen of op de hoogte wilt worden gehouden, vul dan onderstaand formulier in en wij zetten je op de mailinglijst. Heb je al eens meegewandeld dan ontvang je automatisch de maandelijkse mail met informatie.


Aanmeldformulier


Kosten: De kosten zijn € 7,50 per persoon, dat is inclusief een consumptie onderweg. Eventuele bijkomende kosten voor bijvoorbeeld entree of een veerboot worden extra doorberekend. Deelname is geheel vrijblijvend en je hoeft nergens lid van te worden of te zijn.

Voor wie: Iedereen is welkom. Maar als je een beginnend wandelaar bent is het wel verstandig om eerst zelfstandig te kijken of de afstand niet te ver is en 5 km per uur niet te snel is voor je. In dat geval kun je beter eerst wat wandelconditie opbouwen, want wij zien je graag terug na een eerste wandeling.

Wanneer: Iedere eerste zondag van de maand

Hoe laat: We vertrekken om 10.00 uur, als hiervan wordt afgeweken wordt dat duidelijk aangegeven in de mail.

Waar: Elke maand wandelen starten we vanaf een andere locatie. Na aanmelding ontvang je een mail met de exacte startlocatie en de bereikbaarheid daarvan.

Toiletgelegenheid: Onderweg zijn er geen toiletgelegenheden.

Honden: Honden zijn tijdens onze wandelingen niet toegestaan.

Bewaren

Bewaren

Bewaren