Graafschapspad

Naast de reguliere Weekend Wandelingen gaan we op 6 zondagen in 2020 Het Graafschapspad wandelen. Een afwisselend Streekpad van ruim 120 km. door de relatief onbekende Achterhoek. Kleine bosjes, fraaie landgoederen en typische Saksische boerderijen in de zompige uiterwaarden van de IJssel en de Berkel. Naast veel natuur komen we ook langs kastelen en oude stadjes als Zutphen en Doesburg. Wij vinden het natuurlijk leuk als je alle keren mee gaat, maar als je een ‘losse’ etappe mee wilt wandelen ben je net zo welkom. In tegenstelling tot onze andere Weekend Wandelingen is het wel verplicht om je voor deze wandelingen aan te melden (dit i.v.m. het regelen van vervoer e.d.).

De data
Op de volgende data gaan we richting de Achterhoek:
– 2e etappe: 5 april (aanmelden t/m 27 maart)
– 3e etappe: 7 juni (aanmelden t/m 29 mei)
– 4e etappe: 2 augustus (aanmelden t/m 24 juli)
– 5e etappe: 4 oktober (aanmelden t/m 25 september)
– 6e etappe: 6 december (aanmelden t/m 27 november)
Uiteraard mag je je ook in 1x voor alle/enkele etappes aanmelden.

De kosten
De ‘vaste’ kosten zijn 6 euro p.p/per wandeling. Daarnaast delen we de brandstofkosten door het aantal wandelaars dat meegaat. Die kosten zullen rond de 15 euro p.p. uitkomen, afhankelijk van het aantal deelnemers. Chauffeurs ontvangen een vergoeding van 13 ct. per km., gerekend vanaf Almere Centrum.
* Het wordt op prijs gesteld als je via de bank wilt betalen. Het IBANnummer is NL25 RABO 0141 4951 54 t.n.v. Gewoon Geert.

LET OP: In vergelijking met onze reguliere Weekend Wandelingen zijn er wat afwijkende regels.
* Om het vervoer e.d. in goede banen te leiden is aanmelden voor deze wandeling verplicht.
* Het is de bedoeling dat er per auto twee wandelaars naar de verzamelplek (B) komen. Hiervandaan gaan we dan met de ene helft van de auto’s (4 mensen per auto) naar de startplek (A). We wandelen naar punt B om vervolgens met de andere helft van de auto’s (4 mensen per auto) ook naar de startplek (A) te rijden om tenslotte huiswaarts te keren (2 personen per auto).
* Als er al mensen zijn die weten met wie ze samen in een auto zitten kunnen ze dit aangeven bij de aanmelding. In andere gevallen maken wij duo’s.

AAANMELDFORMULIER