Struinen op Donderdag

Voor de wandelaars die tempo niet belangrijk vinden, die rustig aan doen en willen genieten van hetgeen ze onderweg tegenkomen is de Donderdag Wandeling. Een groepswandeling in een rustig tempo van 3 à 4 km per uur met een afstand van van ongeveer 5 kilometer. We wandelen heerlijk door het groen en onderweg maken we eens een foto of staan we even stil bij iets interessants.
We vertrekken om 9:30 uur vanaf wisselende startlocaties, een beproefde methode om op den uur geheel Almere te ontdekken.
De agenda hiernaast is onder voorbehoud en kan als gevolg van onvoorziene omstandigheden nog wijzigen.
Als je voor de eerste keer wilt meewandelen vul dan onderstaand formulier in. Heb je al een keer meegewandeld dan ontvang je via de mail een uitnodiging

Kosten: De kosten zijn € 2,50 per persoon per wandeling of € 20,00 voor een 10 Stappenkaart.
Een 10 Stappenkaart is geldig voor 10 wandelingen en bruikbaar voor al onze door-de-weekse- groepswandelingen. De 10 Stappenkaart is na aankoop één jaar geldig en meerdere gezinsleden mogen gebruik maken van één kaart. Deelname is geheel vrijblijvend, je hoeft nergens lid van te worden of te zijn.

Voor wie: Iedereen is welkom. Maar het is wel verstandig om eerst zelfstandig te kijken of 5 km niet te ver is voor je. Als dat het geval is kun je beter eerst – zelfstandig – wat wandelconditie opbouwen, want wij zien je na een eerste wandeling graag terug.

Wanneer: Elke donderdagochtend. Met Hemelvaartsdag en tussen Kerst en Oud & Nieuw wandelen we niet. Bij ziekte of vakantie van de begeleider vervallen de wandelingen ook, of er wordt een alternatief gezocht.

Hoe laat: We verzamelen vanaf 9.00 en vertrekken om 9.30 uur.

Waar: Elke donderdag vertrekken we van een andere startlocatie. De startlocaties staan globaal vermeld bij de Agenda. Na aanmelding ontvangt je een mail met de exacte startlocatie en de bereikbaarheid daarvan.

Toiletgelegenheid: Onderweg zijn er geen toiletgelegenheden.

Honden: Honden zijn op onze wandelingen niet toegestaan.