Groepswandelingen

Wandelen in Flevoland organiseert verschillende, wekelijkse, groepswandelingen. Omdat geen wandelaar hetzelfde is, variëren de wandelingen qua afstand en wandeltempo. Wel wandelen we zoveel mogelijk door het groen. Omdat we, wekelijks, vanaf een andere startlocatie vertrekken maak je kennis met de vele bossen en parken die Almere rijk is.
De door-de-weekse groepswandelingen vinden plaats in en om Almere. De Weekend Wandelingen vinden zowel plaats binnen Flevoland als daar buiten.
Of je nu iets aan je conditie wilt doen, van de natuur wilt genieten of gewoon gezellig een eind wilt wandelen, je bent van harte welkom! Kom dus van de bank en wandel eens, gezellig, mee.

Maandagochtend Groepswandeling

Het beste middel om je weekend-stress te verdrijven iseen stevige wandeling van ruim een uur op de maandagochtend. Heerlijk uitgewaaid kun je er de rest van de week weer tegen.
Voor meer informatie of om je aan te melden voor een wandeling of de mailinglijst, kijk je op Maandagochtend Wandeling.

Woensdag Wandeldag

De Woensdag Wandeldag is al 8 jaar een begrip in Almere. Iedere woensdagochtend een, stevige, groepswandeling van 10 km. Een prima alternatief voor een bezoek aan de sportschool.
Voor meer informatie of om je aan te melden kijk je op Woensdag Wandeldag.
Wil je eerst een beeld krijgen van deze wandelingen kijk dan op onze Facebookpagina voor het wekelijkse (foto-)verslag van deze wandeling.

Weekend Wandelingen

Omdat er ook buiten Almere genoeg valt te ontdekken 😉 trekken we op de eerste zondag van de maand de wijde wereld in.

De Weekend Wandelingen vinden plaats op ongeveer 30 tot 45 minuten rijden vanuit Almere. De routes zijn tot zo’n 18 kilometer lang en we wandelen ongeveer 5 km per uur. Een vast onderdeel van de Weekend Wandeling is de koffiestop. De bestemmingen zijn heel afwisselend, we trekken over de heide en door het bos. We wandelen langs rivieren en landgoederen, bezoeken vestingsteden en veengebied.

Voor meer informatie of om je aan te melden voor een wandeling of de mailinglijst, kijk je op Weekend Wandeling.

Voor al onze wandelingen geldt dat stevige wandelschoenen aan te bevelen zijn en dat honden NIET zijn toegestaan.

Aanmeldformulier voor mailinglijst: