Woensdag Wandeldag

De Woensdag Wandeldag, een begrip in Almere. Iedere woensdagochtend vertrekken we om 9.30 uur vanaf wisselende startlocaties in Almere voor een groepswandeling van 10 km. Het wandeltempo is ongeveer 5 km per uur. Als gevolg van de wisselende startlocaties ontdekt u iedere week een ander stukje van Almere en zijn verrassend groene omgeving.
Of u nu iets aan uw conditie wilt doen, van de natuur wilt genieten of gewoon gezellig een eind wilt wandelen, u bent van harte welkom!
Als u voor de eerste keer wilt meewandelen vul dan onderstaand formulier in. Heeft u al een keer meegewandeld dan ontvangt u via de mail een uitnodiging.

De agenda hiernaast is onder voorbehoud en kan als gevolg van onvoorziene omstandigheden nog wijzigen.Kosten: De kosten zijn € 2,50 per persoon per wandeling of € 20,00 voor een 10 Stappenkaart.
Een 10 Stappenkaart is geldig voor 10 wandelingen en bruikbaar voor al onze door-de-weekse- groepswandelingen. De 10 Stappenkaart is na aankoop één jaar geldig en meerdere gezinsleden mogen gebruik maken van één kaart. Deelname is geheel vrijblijvend, je hoeft nergens lid van te worden of te zijn.

Voor wie: Iedereen is welkom. Maar als u een beginnend wandelaar bent is het wel verstandig om eerst zelfstandig te kijken of 10 km niet te ver en 5 km per uur niet te snel is voor u. Als dat het geval is kunt u beter eerst wat wandelconditie opbouwen, want wij zien u na een eerste wandeling graag terug.

Wanneer: Elke woensdagochtend. Tussen Kerst en Oud & Nieuw wandelen we niet. Bij ziekte of vakantie van de begeleider vervallen de wandelingen of er wordt een alternatief gezocht.

Hoe laat: We verzamelen vanaf 9.00 uur en vertrekken om 9.30 uur.

Waar: Elke woensdag vertrekken we van een andere startlocatie. De startlocaties staan globaal vermeld bij de Agenda. Na aanmelding ontvangt u een mail met de exacte startlocatie en de bereikbaarheid daarvan.

Toiletgelegenheid: Onderweg zijn er geen toiletgelegenheden.

Honden: Honden zijn op onze wandelingen niet toegestaan.

Bewaren

Bewaren