Weekend Wandeling

Iedere eerste zondag van de maand kun je met ons meewandelen tijdens de Weekend Wandeling. Een groepswandeling van 12 a 13 kilometer over verrassende (bos-)paadjes. Vanaf wisselende startlocaties, op maximaal 30 minuten rijden vanuit Almere Centrum, vertrekken we om 10.00 uur voor een groepswandeling met een gemiddeld wandeltempo van ongeveer 5 km per uur.
Als je een keer wilt meewandelen vul dan onderstaand formulier in. Heb je al een keer meegewandeld dan ontvang je via de mail een uitnodiging.

De agenda hiernaast is onder voorbehoud en kan als gevolg van onvoorziene omstandigheden nog wijzigen.Kosten: De kosten zijn € 2,00 per persoon per wandeling of € 15,00 voor een 10 Stappenkaart.
Een 10 Stappenkaart is geldig voor 10 wandelingen en is zowel te gebruiken voor de Woensdag Wandeldag als de Weekend Wandelingen. De 10 Stappenkaart is na aankoop één jaar geldig en meerdere gezinsleden mogen gebruik maken van één kaart. U wordt nergens lid van en u kunt beginnen of stoppen wanneer u maar wilt.

Voor wie: Iedereen is welkom. Maar als u een beginnend wandelaar bent is het wel verstandig om eerst zelfstandig te kijken of de afstand niet te ver is en 5 km per uur niet te snel is voor u. In dat geval kunt u beter eerst wat wandelconditie opbouwen, want wij zien u na een eerste wandeling graag terug.

Wanneer: Iedere eerste zondag van de maand

Hoe laat: We vertrekken om 10.00 uur en normaal gesproken zijn we tussen 12.00 en 12.30 uur weer terug bij het vertrekpunt

Waar: Elke maand wandelen starten we vanaf een andere locatie. De bestemming staat globaal vermeld bij de Agenda. Na aanmelding ontvangt u een mail met de exacte startlocatie en de bereikbaarheid daarvan.

Toiletgelegenheid: Onderweg zijn er geen toiletgelegenheden.

Honden: Honden zijn op onze wandelingen niet toegestaan.

Bewaren

Bewaren

Bewaren