Weekend Wandeling

Iedere eerste zondag en laatste zaterdag van de maand kun je met ons meewandelen tijdens een Weekend Wandeling. Verrassende groepswandelingen tot ongeveer 18 kilometer, vanaf wisselende startlocaties. De wandelingen vertrekken om 10:00 uur vanaf de startlocatie en we wandelen ongeveer ongeveer 5 km per uur.
Als je een keer wilt meewandelen vul dan onderstaand formulier in. Heb je al een keer meegewandeld dan ontvang je via de mail een uitnodiging.

De agenda hiernaast is onder voorbehoud en kan als gevolg van onvoorziene omstandigheden nog wijzigen.Kosten: De kosten zijn € 5,00 per persoon per reguliere Weekend Wandeling, dat is inclusief een consumptie onderweg. De etappes van het Graafschapspad zijn € 6,00 per persoon.
Deelname is geheel vrijblijvend en u hoeft nergens lid van te worden of te zijn.

Voor wie: Iedereen is welkom. Maar als u een beginnend wandelaar bent is het wel verstandig om eerst zelfstandig te kijken of de afstand niet te ver is en 5 km per uur niet te snel is voor u. In dat geval kunt u beter eerst wat wandelconditie opbouwen, want wij zien u na een eerste wandeling graag terug.

Wanneer: Iedere eerste zondag en laatste zaterdag van de maand. (de zaterdag van het laatste HELE weekend van de maand)

Hoe laat: We vertrekken om 10.00 uur

Waar: Elke maand wandelen starten we vanaf een andere locatie. De bestemming staat globaal vermeld bij de Agenda. Na aanmelding ontvangt u een mail met de exacte startlocatie en de bereikbaarheid daarvan.

Toiletgelegenheid: Onderweg zijn er geen toiletgelegenheden.

Honden: Honden zijn op onze wandelingen niet toegestaan.

Bewaren

Bewaren

Bewaren