Weekend Wandeling

Tijdens het maken van deze Wandelagenda 2021 is het nog onduidelijk wanneer en in wat voor vorm we weer op pad mogen. Deze agenda geeft dan ook slechts aan wat we willen, of het allemaal mogelijk is moet nog blijken. Als je interesse hebt om eens mee te wandelen, vul dan onderstaand formulier in. Op die manier blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes m.b.t. de wandelingen.

Naast de reguliere Weekend Wandelingen op de eerste zondag en laatste zaterdag van de maand willen we in het tweede weekend van de maand iets nieuws uitproberen, de Weekend Special. Daarbij kun je denken aan een bezoek aan de Markerwadden, een bezoek aan een kasteeltuin, gluren bij de buren, een tijdreis met een stoomtrein of een hofjeswandeling. Iets waarbij afstand en tempo ondergeschikt zullen zijn aan het doel van de activiteit.

De hiernaast staande agenda is onder voorbehoud en kan als gevolg van onvoorziene omstandigheden nog wijzigen.


Aanmeldformulier


Kosten: De kosten zijn € 5,00 per persoon per reguliere Weekend Wandeling, dat is inclusief een consumptie onderweg. De kosten voor de Weekend Special variëren, dat heeft te maken met eventuele bijkomende kosten als entreegelden en treinkaartjes. Deelname is geheel vrijblijvend en u hoeft nergens lid van te worden of te zijn.

Voor wie: Iedereen is welkom. Maar als u een beginnend wandelaar bent is het wel verstandig om eerst zelfstandig te kijken of de afstand niet te ver is en 5 km per uur niet te snel is voor u. In dat geval kunt u beter eerst wat wandelconditie opbouwen, want wij zien u na een eerste wandeling graag terug.

Wanneer: De reguliere Weekend Wandelingen zijn op de eerste zondag en laatste zaterdag van de maand. (de zaterdag van het laatste HELE weekend dat in de maand valt). De Weekend Specials zijn op de tweede zaterdag van de maand. Als gevolg van feestdagen of andere speciale gelegenheden kan hiervan worden afgeweken.

Hoe laat: We vertrekken om 10.00 uur, als hiervan wordt afgeweken wordt dat duidelijk aangegeven in de mail.

Waar: Elke maand wandelen starten we vanaf een andere locatie. Na aanmelding ontvangt u een mail met de exacte startlocatie en de bereikbaarheid daarvan.

Toiletgelegenheid: Onderweg zijn er geen toiletgelegenheden.

Honden: Honden zijn op onze wandelingen niet toegestaan.

Bewaren

Bewaren

Bewaren