Dinsdag-Avond-Wandeling

Op dinsdag is het tijd voor een avondwandeling. Even lekker met een groep zo’n 7 kilometer door het groen wandelen. Voor wie overdag niet kan of wil, en voor de wandelaar die nog een extra rondje wil maken, een prima manier om de eerste helft van de week af te sluiten. Je ziet nog eens wat van je stad en de frisse buitenlucht is goed voor de nachtrust, zodat je heerlijk uitgerust aan de tweede helft van de week kan beginnen ;-).
We vertrekken om 19:00 uur vanaf wisselende startlocaties en het wandeltempo is ongeveer 5 km per uur zodat we na ongeveer anderhalf uur weer terug zijn bij de start.
Van oktober tot en met maart vertrekken we (vanwege het donker) wekelijks vanaf de parkeerplaats bij het zwembad in Almere Stad (Muziekwijk).
De agenda hiernaast is onder voorbehoud en kan als gevolg van onvoorziene omstandigheden nog wijzigen. Als je voor de eerste keer wilt meewandelen vul dan onderstaand formulier in. Heb je je al aangemeld voor de mailinglijst dan ontvang je via de mail een uitnodiging.

Kosten: De kosten zijn € 2,50 per persoon per wandeling of € 20,00 voor een 10 Stappenkaart.
Een 10 Stappenkaart is geldig voor 10 wandelingen en bruikbaar voor al onze door-de-weekse- groepswandelingen. De 10 Stappenkaart is na aankoop één jaar geldig en meerdere gezinsleden mogen gebruik maken van één kaart. Deelname is geheel vrijblijvend, je hoeft nergens lid van te worden of te zijn.

Voor wie: Iedereen is welkom. Maar als je een beginnend wandelaar bent is het wel verstandig om eerst zelfstandig te kijken of 7 km niet te ver en 5 km per uur niet te snel is voor je. Als dat het geval is kun je beter eerst wat wandelconditie opbouwen, want wij zien je na een eerste wandeling graag terug.

Wanneer: Elke dinsdagavond vanaf 1 april tot 30 september. Bij ziekte of vakantie van de begeleider vervallen de wandelingen of er wordt een alternatief gezocht.

Hoe laat: We verzamelen vanaf 18:45 en vertrekken om 19:00 uur.

Waar: Elke dinsdag vertrekken we van een andere startlocatie. De startlocaties staan globaal vermeld bij de Agenda. Na aanmelding ontvang je een mail met de exacte startlocatie.

Toiletgelegenheid: Onderweg zijn er geen toiletgelegenheden.

Honden: Honden zijn op onze wandelingen niet toegestaan.